Shërbimi i Pastrimit të Karbonit

Përfitimet nga Pastrimi i karbonit është shumë herë më i madh se sa ju paguani për zëvendësimin e pjesëve të shtrenjta, ju mund të dekarbonizoni motorin tuaj me Auto Pastrim Karboni për vetëm 1 orë pa çmontim.

I shpejtë dhe i lehtë

  • Largon  blozen nga të gjitha llojet e motorëve naftës dhe benzene.
  • Rikthen performancën motorike dhe ul konsumimin e karburantit .
  • Parandalon bllokimin e pjesë të shtrenjta si  (DPF \ FAP \ injectors, valvola ..)
  • Redukton zhurmën e motorit.
  • Ulje të ndotjes së makines.
  • Zgjat jetën e motorit.
  • Siguron Kontrollin teknik te automjeteve, veçanërisht në lidhje me ndotjen e makinës.

Per me teper Informacion, na kontaktoni !