Nëse punoni në sektorin e automjeteve ose keni një Servis auto-riparimi, atëherë ju mund të bëheni partneri ynë. Rrisni të ardhurat dhe klientët tuaj duke i ofruar shërbimin revolucionar të AUTO Pastrim Karboni!

Keni rastisur që në servisin tuaj të kenë ardhur automjete me problemin e ndotjes në kolaudim, tym i rënduar, performancë të dobët motorrike etj…

Tani ju mund të ofroni Shërbimin e Pastrimit të Karbonit në SERVISIN tuaj.

Ne ofrojmë partneritet dhe trajnim për të zhvilluar biznesin tuaj.

Nëse dëshironi të hapni një pikë Auto Pastrim Karbonit na kontaktoni.

Lëre teknologjinë e re të ndihmoj në biznesin tuaj
që të jetë më i suksesshëm!

Për më shumë informacion dhe pyetje ju lutemi na kontaktoni në +355 693040020 ose në: info@ecohydrogen.al  

Ne jemi duke kërkuar partnerë mbarëbotëror!