• Projektuar dhe prodhuar në Shqipëri.
  • Komponentët të prodhuar në Shqipëri janë 100% pjesë Inoksi .
  • Paisja  është plotësisht e automatizuar.
  • Paisja  punon me Voltazh 230 V .
  • Prodhon një normë të rrjedhjes së  gazit 10 -30 Litra në minutë që është efektive për  dekarbonizimin e motorit.
  • Pastron  të gjitha modelet e automjeteve (benzin ose naftë) deri në 16 000 cc per vetëm 1 ore.
  • Konsumi i ulët i energjisë
  • Paisjet e Auto Pastrim Karboni janë të lëvizshme me rrota me kërkesat për shërbimin e makinave.

Auto Pastrim Karbonipastrimi i motorit pa çmontimin

Për shkak të kërkesave të larta të tregut dhe reagimit pozitiv të klientëve dhe partnerëve tanë, ne vendosim të gjithë energjinë, përvojën dhe pasionin tonë për të krijuar makinat më të besueshme dhe më efektive në botë.

Për më tepër, ne vazhdojmë zhvillimin dhe përmirësimin e efektivitetit, cilësisë dhe dizajnit në paisjet tona të pastrimit të karboni. Ju mund të shihni paisjen tonë më poshtë.

Eco 6000

Eco 16000

Që nga Gushti 2018  kemi Gjeneratën e Re të Auto  Pastrim  Karboni  ECO 16000

Per me teper Informacion, na kontaktoni !